Rusya

Ticari Rusya vize başvurusu
  • Pasaportunuz ( Vize bitim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olmalı)
  • Arka Fonu beyaz 1 adet fotoğraf
  • Davetiye
  • Bize ulaşarak Davetiye hakkında bilgi alabilirsiniz.
  • Ticari vize başvuruları 1- 2 iş gününde yanıtlanır.

Turistik Rusya vize başvurusu

  • Pasaportunuz ( Vize bitim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olmalı)
  • Arka Fonu beyaz 1 adet fotoğraf
  • Varsa Otel rezervasyonlarınız (Bu konuda bize danışabilirsiniz.)

Fuar Ziyareti amaçlı Rusya vize başvurusu

  • Pasaportunuz ( Vize bitim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olmalı)
  • Arka Fonu beyaz 1 adet fotoğraf
  • Fuara ilişkin dökümanlar
  • Varsa Otel rezervasyonlarınız (Bu konuda bize danışabilirsiniz.)

Öğrenci olarak Rusya vize başvurusu

  • Pasaportunuz ( Vize bitim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olmalı)
  • Arka Fonu beyaz 1 adet fotoğraf
  • Davetiye
  • Varsa konaklanacak yere ilişkin belgeler
  • Ekstra evraklar talep edilecektir.
İşçi olarak Rusya Vize başvurusu
  • Pasaportunuz ( Vize bitim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olmalı)
  • Arka Fonu beyaz 1 adet fotoğraf
  • Davetiye