Çin

İşveren olarak Çin vize başvurusu

Turistik Vize için

  • En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
  • Mevduat bulunan Banka hesap cüzdanı
  • Kimlik Fotokopisi
  • Sabıka kaydı
  • Otel ve Uçak Rezervasyonu (Şirketimiz size bu konuda yardımcı olabilir)

Ticari Vize için

  • En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
  • Orjinal Davetiye
  • Antetli kağıda hitaben yazılmış dilekçe ( Formatını şirketimizden talep ediniz.)
  • Kimlik fotokopisi
  • Orjinal Faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
Bordrolu Çalışan olarak Çin vize başvurusu

Turistik Vize için

  • En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
  • Mevduat bulunan Banka hesap cüzdanı
  • Kimlik Fotokopisi
  • Sabıka kaydı
  • Otel ve Uçak Rezervasyonu (Şirketimiz size bu konuda yardımcı olabilir)
Ticari Vize için
  • En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
  • Orjinal Davetiye
  • Antetli kağıda hitaben yazılmış dilekçe ( Formatını şirketimizden talep ediniz.)
  • Kimlik fotokopisi
  • Orjinal Faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
Ev Hanımı olarak Çin vize başvurusu

Turistik Vize için

  • En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
  • Mevduat bulunan Banka hesap cüzdanı ( Kendi adınıza olmalı)
  • Kimlik Fotokopisi
  • Sabıka kaydı
  • Otel ve Uçak Rezervasyonu (Şirketimiz size bu konuda yardımcı olabilir)

Öğrenci olarak Çin vize başvurusu

Turistik Vize için

  • En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
  • Mevduat bulunan Banka hesap cüzdanı
  • Kimlik Fotokopisi
  • Sabıka kaydı
  • Otel ve Uçak Rezervasyonu (Şirketimiz size bu konuda yardımcı olabilir)
  • Orjinal Öğrenci Belgesi 

Emekli olarak Çin vize başvurusu

Turistik Vize için

  • En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
  • Mevduat bulunan Banka hesap cüzdanı
  • Kimlik Fotokopisi
  • Sabıka kaydı
  • Otel ve Uçak Rezervasyonu (Şirketimiz size bu konuda yardımcı olabilir)
Kapalı Gruplar İçin (Turu Düzenleyen Firmadan)
  • Şirketin antetli kağıdına konsolosluğa hitaben dilekçe (İmza yetkisi olan imzalayacaktır)
  • Grup isim listesi, masraflar şirketimiz tarafından karşılanıyor ibaresi olmalıdır.
  • Vergi Levhası fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi (yeni tarihli ve orijinal)
  • İmza Sirküleri
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
Ayrıca..
  • Tüm pasaportlar en az 6 ay geçerli olmalı ve ayrıca mutlaka imzalı olmalı
  • Pasaportların “gümrük ve döviz işlemleri” sayfalarına vize uygulanamaz.
  • Normal çin Vize başvuruları gününden en az 7 gün sonra geri döner.
  • Ekspress Çin vizesi işlemleri 3 iş gününde yanıtlanır.
  • Çin vizesi ile ilgili mutlaka bizimle görüşünüz.