Çek Cumhuriyeti

İşveren olarak Çek Cumhuriyet vize başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalı)
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • İmza sirküleri,
Bordrolu Çalışan olarak Çek Cumhuriyet vize başvurusu
  • İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafindan)
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi
  • Son üç aylık bordro
  • Hesap cüzdan fotokopisi • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi,
Ev Hanımı olarak Çek Cumhuriyet vize başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi, Evli bayanlar için kızlık soyadı gerekmektedir.
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
Öğrenci olarak Çek Cumhuriyet vize başvurusu
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
Emekli olarak Çek Cumhuriyet vize başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi, Evli bayanlar için kızlık soyadı gerekmektedir.
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
Ayrıca..
  • 2 Resim
  • En az 6 ay geçerli pasaport (pasaport mutlaka imzalı olmalı)
  • Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından imzalanmalıdır.
  • Pasaportların “gümrük ve döviz işlemleri” sayfalarına vize uygulanamaz.
  • PASAPORTUNUZ YENİLENMİŞ VE ESKİ PASAPORTUNUZDA İLGİLİ KONSOLOSLUĞA AİT VİZE MEVCUT İSE ESKİ PASAPORTUNUZU DA BELGELER İLE BİRLİKTE VERMENİZ YARARLI OLACAKTIR.
  • Münferit Vizeler, başvuru gününden en az 5 ila 10 gün sonra geri döner.
  • Vize alımı konusunda şirketimizin hiçbir sorumluluğu yoktur. Seyahat acentası müşteri ve konsolosluk arasında sadece aracıdır.